На днях в ресторані Fenix Mediterranean пройшла закрита еногастрономічна вечеря для резиденток бізнес-клубу The One in a Million з дегустацією трюфельного меню.

У ресторані Fenix Mediterranean, що переосмислив звичайну середземноморську кухню разом з командою видатних шеф-кухарів, готові смачно здивувати кожного гостя.

Спеціально для резидентів бізнес-клубу The One in a Million бренд-шеф ресторану Сергій Башинський розробив спеціальне сезонне трюфельне меню:

Вітело тонато (ніжна телятина під соусом з тунця)

Зелений салат зі свіжим трюфелем, юзу-дресингом та насінням льону

Равіолі з кроликом, білими грибами та трюфелем

Котлета з оленини з картопляним пюре, білими грибами та трюфелем

Тирамісу

Смачну їжу супроводжувала експертно відібрана добірка вин від шеф-сомельє ресторану Дмитра Ткаченка:

Miraval (Perrin, Provence, France)

Mâcon-Villages (Château de Javernand, Burgundy, France)

Barolo (Lo Zoccolaio, Italy)

Montefalco Rosso (Arnaldo Caprai, Umbria, Italy)

Il Nostro Vin Santo (Rossetti, Toscana, Italy)

Вечір пройшов у теплій невимушеній обстановці, який доповнила цікава лекція про вина від сомельє.

Ресторан Fenix Mediterranean
Адреса: бульвар Лесі Українки, 30А, Київ
Телефон: +380 67 998 9896