На днях в ресторані Fenix Mediterranean пройшла закрита еногастрономічна вечеря для резиденток бізнес-клубу The One in a Million з дегустацією трюфельного меню.
У ресторані Fenix Mediterranean, що переосмислив звичайну середземноморську кухню разом з командою видатних шеф-кухарів, готові смачно здивувати кожного гостя.










Спеціально для резидентів бізнес-клубу The One in a Million бренд-шеф ресторану Сергій Башинський розробив спеціальне сезонне трюфельне меню:
Вітело тонато (ніжна телятина під соусом з тунця)
Зелений салат зі свіжим трюфелем, юзу-дресингом та насінням льону
Равіолі з кроликом, білими грибами та трюфелем
Котлета з оленини з картопляним пюре, білими грибами та трюфелем
Тирамісу










Смачну їжу супроводжувала експертно відібрана добірка вин від шеф-сомельє ресторану Дмитра Ткаченка:
Miraval (Perrin, Provence, France)
Mâcon-Villages (Château de Javernand, Burgundy, France)
Barolo (Lo Zoccolaio, Italy)
Montefalco Rosso (Arnaldo Caprai, Umbria, Italy)
Il Nostro Vin Santo (Rossetti, Toscana, Italy)









Вечір пройшов у теплій невимушеній обстановці, який доповнила цікава лекція про вина від сомельє.





Ресторан Fenix Mediterranean
Адреса: бульвар Лесі Українки, 30А, Київ
Телефон: +380 67 998 9896
