Резидентки жіночого бізнес-клубу The One in a Million зібралися у ресторані ресторані Fenix Mediterranean на дегустацію спеціального трюфельного меню. А сомельє ресторану зробив добірку вин найкращих сортів, які чудово акомпанують смаковим особливостям страв.
Меню, що спеціально було розробленого шеф-кухарем ресторану для цього вечора, включало:
- Вітело тонато з трюфелем під бокал Whispering Angel (Sacha Lichine, Provence)
- Ризото з білими грибами та свіжим трюфелем під келих Pouilly-Fuisse, Les Raidillons (Domaine Giroux)
- Піца чотири сири зі свіжим трюфелем під Montefalco Rosso (Arnaldo-Caprai)
- Телячий медальйон з фуа-гра та соусом трюфельний деміглас з келихом Barolo (Lo Zoccolaio, Italy)
- Торт медовик з IL Nostro, Vin santo (Rossetti, Toscana, Italy)
Вечір у ресторані Fenix Mediterranean пройшов у теплій та невимушеній атмосфері і задовольнив навіть найвибагливішого любителя трюфелів.
Ресторан Fenix Mediterranean
Адреса: бульвар Лесі Українки, 30А, Київ
Телефон: +380 67 998 9896