Щавель – джерело заліза, у ньому високий вміст калію та клітковини, вітамінів групи С та А, що допоможе покращити травлення, зміцнити імунітет, врегулювати тиск, покращити зір. Популярну сезонну зелень можна додавати не тільки в зелений борщ, але й салати.

Вітамінний салат з щавлем

Інгредієнти:

  • Суміш салату – 100 г
  • Щавель 50 г
  • Помідор
  • Огірок
  • Редиска – 3 шт.
  • Перепелині яйця – 3 шт.
  • Французька гірчиця – 0,5 ч. л.
  • Мед – 1 ч. л.
  • Лимонний сік – 1 ч. л.
  • Оливкова олія – 6 ст. л.
  • Сіль та перець на смак

Більше новин на нашому Телеграм-каналі.

Спосіб приготування:

  1. Обдаємо помідори окропом, опускаємо в холодну воду і знімаємо шкірку. Ріжемо на кубики.
  2. Дрібно ріжемо огірки та редис.
  3. Зварені в круту яйця розрізаємо навпіл.
  4. Олію, мед та спеції змішуємо в піалі.
  5. Викладаємо салатну суміш і щавель, додаємо овочі, яйця та заливаємо соусом. Перемішуємо.

Готово! Смачного!

Якщо вам подобається наш матеріал, і ви хотіли б підтримати нас у цей складний для України час, то будемо вдячні за донати через цей QR-код. Слава Україні! Україна переможе!