Щавель – джерело заліза, у ньому високий вміст калію та клітковини, вітамінів групи С та А, що допоможе покращити травлення, зміцнити імунітет, врегулювати тиск, покращити зір. Популярну сезонну зелень можна додавати не тільки в зелений борщ, але й салати.
Вітамінний салат з щавлем
Інгредієнти:
- Суміш салату – 100 г
- Щавель 50 г
- Помідор
- Огірок
- Редиска – 3 шт.
- Перепелині яйця – 3 шт.
- Французька гірчиця – 0,5 ч. л.
- Мед – 1 ч. л.
- Лимонний сік – 1 ч. л.
- Оливкова олія – 6 ст. л.
- Сіль та перець на смак
Більше новин на нашому Телеграм-каналі.
Спосіб приготування:
- Обдаємо помідори окропом, опускаємо в холодну воду і знімаємо шкірку. Ріжемо на кубики.
- Дрібно ріжемо огірки та редис.
- Зварені в круту яйця розрізаємо навпіл.
- Олію, мед та спеції змішуємо в піалі.
- Викладаємо салатну суміш і щавель, додаємо овочі, яйця та заливаємо соусом. Перемішуємо.
Готово! Смачного!
Якщо вам подобається наш матеріал, і ви хотіли б підтримати нас у цей складний для України час, то будемо вдячні за донати через цей QR-код. Слава Україні! Україна переможе!