Актриса серіалу «Новобранець» оголосила, що минулого тижня в п’ятницю, 14 червня, вона народила свою третю дитину — другу від нареченого Стіва Казі. 48-річна Дженна народила дівчинку, яку назвали Ріаннон.

«Ріаннон Лі Кетрін Казі, 14 червня 2024 року, — написали Дженна та Стів у спільному дописі в Інстаграм, додавши дві фотографії їхньої дівчинки. — Від того як ти з’явилася на світ, ти принесла в наше життя величезну радість і любов… твоя ніжна витонченість і краса вразили всю нашу сім’ю. Наші серця переповнені любов’ю, і ми справді благословенні тобою. Ласкаво просимо до нашого світу, дівчинко”.

Дженна та Стів зустрічаються з жовтня 2018 року і мають 4-річного сина Каллума. Дженна також є мамою 11-річної дочки Еверлі, яку вона ділить з колишнім Ченнінгом Татумом. В лютому 2020 року стало відомо про заручини пари.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Jenna Dewan (@jennadewan)

Наш матеріал виходить навіть за таких важких умов, і якщо ви хотіли б підтримати нас у цей складний для України час, то будемо вдячні за донати через цей QR-код. Слава Україні! Україна переможе!

Матеріал підготувала Анастасія Березовська