Шеннен Доерті стверджує, що колишній чоловік відмовляється врегулювати розлучення, оскільки сподівається, що вона помре, і все це для того, щоб уникнути виплат аліментів.

53-річна актриса серіалу «Всі жінки відьми», яка вже кілька років бореться з раком , каже, що її колишній чоловік відмовляється врегулювати їхнє розлучення і сподівається, що вона помре, щоб не платити їй аліменти по утриманню.

Шеннен подала документи до суду 14 червня, вимагаючи виплати допомоги подружжю та повернення гонорарів адвокату та бухгалтеру.

«Наші активи не важко ані охарактеризувати, ані розділити. Наше розлучення не повинно бути складним, — сказала акторка в заяві. — Мені абсолютно ясно, що Курт навмисно затягує врегулювання в надії, що я не переживу шлюборозлучний процес».

Шеннен каже, що вона намагалася врегулювати розлучення з чоловіком, але її спроби «марні». Через боротьбу з раком акторка не працювала з 2022 року, а її дохід у 2024 році наразі становить майже 26 000 доларів. Вона очікує, що її дохід «різко зменшиться», коли серіал «Всі жінки відьми» буде вилучено з трансляції після 30 червня.

Про невдалі спроби врегулювати розлучення Шеннен сказала: «Здебільшого це пов’язано з повною відмовою Курта добровільно надати будь-яку інформацію щодо його доходів або роботи, незважаючи на його неодноразові обіцянки зробити це. Його явні спроби відстрочити наше розлучення — обіцяючи добровільно надати інформацію, а потім не роблячи цього, доки не буде офіційного запросу — викликали у мене величезний стрес і погіршення і в без того важкий час. Я хотіла би зосередитися на своєму здоров’ї і більше не хочу брати участь у садистській грі Курта».

«Просто неправильно, дозволяли Курту продовжувати наше розлучення в надії, що я помру раніше, ніж він повинен буде заплатити мені, тоді як він продовжує жити своїм життям і ухиляється від своїх обов’язків перед своєю вмираючою дружиною», – додала вона.

Шеннен подала на розлучення у квітні 2023 року. Пізніше того ж року стало відомо, що Курт зраджував акторці, — це сталося ще до того, як їй зробили операцію на мозку.

Наш матеріал виходить навіть за таких важких умов, і якщо ви хотіли б підтримати нас у цей складний для України час, то будемо вдячні за донати через цей QR-код. Слава Україні! Україна переможе!

Матеріал підготувала Анастасія Березовська