Олімпійський стрибун у воду Том Дейлі, який став відомим через те, що під час змагань вʼязав спицями, підтвердив завершення кар’єри.

30-річний нагороджений олімпієць виграв загалом п’ять олімпійських медалей за свою кар’єру, почавши у 14-річному віці у Пекіні. Він має одну золоту медаль, одну срібну і три бронзові.

В коментарі у британському Vogue, Том поділився: «Це виглядає дуже, дуже сюрреалістично. Я неймовірно хвилювався, коли брав участь у цьому, знаючи, що це моя остання Олімпіада. Був великий тиск і очікування. Я дуже хотів, щоб це було зроблено… але коли я вийшов і побачив свого чоловіка і дітей, а також моїх друзів і родину в аудиторії, я подумав, знаєте що? Саме тому я це зробив. Я тут, і що б не трапилося на самих змаганнях, я буду щасливий».

Він також поділився, що може робити після завершення своєї кар’єри. Судячи з усього він планує розвивати свою любов до творчості.

«Я записався на курс, курс в Інституті моди дизайну та мерчандайзингу (FIDM) у Лос-Анджелесі, щоб навчитися шити. Я в’яжу спицями та гачком, але шиття просто додасть зовсім іншого рівня знань про те, як створювати речі. Я фактично розробив пару одиниць нижньої білизни, які я збираюся випустити, а потім я також сподіваюся запустити проект купальників наступного року», — розповів спортсмен.