У Нью-Йорку Олена Зеленська з’явилась в студії програми «Доброго ранку, Америка», щоб розповісти про події в Україні, та про роботу своєї нової фундації.

«Наша мета – щоб, коли стане безпечно, якомога більше українців змогли повернутися до себе додому. А для того, щоб вони повернулися – необхідно відбудувати лікарні, школи, житло. Можливостей держави не завжди вистачає, щоб одразу відновити країну після руйнувань, яких завдав і завдає загарбник. Отже, знадобиться вся світова підтримка. Тиждень тому у Нью-Йорку я й презентувала свою фундацію. У ній – весь досвід порятунку та допомоги, який ми накопичили від початку російського вторгнення», — зазначила перша леді України.

Більше новин на нашому Телеграм-каналі.

Відтепер кожен у світі, хто захоче допомогти Україні відновитися, зможе зробити це через фундацію, обравши один, кілька або всі з трьох напрямків: медицину, освіту, гуманітарну допомогу.

«Відбудований дім, лікарня та школа, що функціонують, – ми будемо працювати, аби кожна наша людина отримала все це якнайшвидше, і не десь за кордоном, а вже у своїй відновленій країні», — додала Олена Зеленська.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Якщо вам подобається наш матеріал, і ви хотіли б підтримати нас у цей складний для України час, то будемо вдячні за донати через цей QR-код. Слава Україні! Україна переможе!

Матеріал підготувала Анастасія Березовська