Заміський ресторан Harvest запросив представників сфери entertainment на вечерю-дегустацію оновленого банкетного меню і презентацію закладу у призмі ідеальної локації для проведення заходів будь-якого формату.

Зокрема, важливою темою зустрічі була дискусія та обмін досвідом роботи ринку у нових реаліях, обговорення планів та підтримки економіки країни за допомогою сфери entertainment.

Шеф-кухар ресторану Harvest Олександр Головачов презентував страви банкетного меню для цьогорічного літнього сезону:

  • севіче з креветок, лічі та перцем чилі
  • тако-салат з пряною куркою та едамаме
  • філе форелі з печеним фенхелем та томатно-лаймовим соусом
  • малиновий сорбет в азійському стилі

Гід еногастрономічних насолод Олег Кравченко провів дегустацію вин італійської лінійки від Торгового Дому «Вина Світу», підібраної спеціально до позицій банкетного меню шеф-кухаря ресторану.

Дійсно, неможливо уявити дегустації найвишуканіших та найексклюзивніших напоїв без найкращого сомельє України Олега Кравченка. Перед тим, як продукція попадає на полиці магазинів, її ретельно відбирають представники компанії. Співробітники ТД «Вина Світу» відвідують шато, виноробні, великі та дрібні виробництва, щоб особисто обрати найкраще з найкращих.

Ведуча та модератор цієї бізнес-зустрічі Lilu розіграла подарунки від партнера заходу – італійського бренду косметики у сегменті люкс Muran. Проект народився в дослідницьких лабораторіях DNG Group, увібравши в себе красу морської природи втіливши її кращі риси в лінійці даного бренду, аби Ви могли відчувати море у своєму волоссі. Філософія Muran полягає в тому, що розкішне та здорове волосся починається зі шкіри голови. Для цього потрібно не лише очищати, а насичувати та відновлювати.

Ресторан Harvest може похвалитися великою територією, обширним вибором терас які є ідеальними локаціями для заходів будь-якого формату: від камерної вечері біля фонтану або дитячого дня народження на території приватних альтанок з басейнами, до масштабного весілля на окремій терасі з альтанкою для розпису.

Адреса ресторану Harvest: Обухівське шосе, 50, Козин, Київська обл.

Резерв столів та приватних басейнів: +38 099 496 7777