У новому році дизайнери та імениті бренди вирішили поностальгувати та повернути в моду деякі тренди забутого минулого. Ми вирішили розповісти про чотири головні фешн-тренди цього року.

Комбінезон Жінки-кішки

Цього року в моді комбінезони, що підкреслюють фігуру в усіх подробицях. У моду вони увійшли частково завдяки Кім Кардаш’ян, яка кілька разів з’являлася в облягаючих вбраннях від голови до п’ят. Таке вбрання відмінно підійде для ефектної появи на вечірці і навіть побаченні. Доповнити їх можна піджаком із чоловічого плеча, витонченими ботильйонами або туфлями на підборах. Для повсякденного образу підійдуть черевики на грубій підошві та куртка-авіатор або оверсайз-пуховик.

Вирізи

Топи, сукні та боді з цікавими, хитромудрими вирізами досі залишаються на піку популярності. Особливо брендам сподобалися вирізи під грудьми, додаючи образу пікантності.

Низька посадка

І тут себе виявили 00-ві. Вже цього року модниці з усього світу та навіть зірки починають активно носити занижену посадку. Більше того, деякі бренди пропонують таку посадку і у спідницях-міні.

Міні-спідниці

Тренд 2022 року. Пора показати свої ніжки після того, як два роки ми їх ховали за спортивними костюмами.