Шакіра вирішила не стримуватись у виразах. Іспанська співачка випустила нову пісню, яку записала разом із аргентинським музикантом Bizarrap. Чотирихвилинна танцювальна поп-пісня містить кілька куплетів, які явно націлені на її колишнього чоловіка Жерара Піке.

Співачка та футболіст розлучилися після 11 років шлюбу. Стверджується, що це спричинили численні зради молодого спортсмена. Наразі він зустрічається з 23-річною Кларою Чіа Марті.

Більше новин на нашому Телеграм-каналі.

У треку можна почути такі слова: «Ти поводишься так дивно, що я навіть не впізнаю тебе. Я варта двох 22-річних. Ти проміняв Феррарі на Твінґо. Ти проміняв Ролекс на Касіо».

«Ти весь час так збуджений… пригальмуй. Ти так багато часу проводиш у спортзалі, але, можливо, краще трохи потренерувати свій мозок».

«Ти залишив мене з мамою як сусідку. Преса біля моїх дверей, і борг перед скарбницею», — співає Шакіра, згадуючи судовий розгляд чоловіка про податкове шахрайство.

Якщо вам подобається наш матеріал, і ви хотіли б підтримати нас у цей складний для України час, то будемо вдячні за донати через цей QR-код. Слава Україні! Україна переможе!

Матеріал підготувала Анастасія Березовська