Що може бути кращим, ніж порція пишних свіжоприготовлених сирників на сніданок. Заправити їх можна сметаною, медом та присипати корицею для пікантності.
Ми підготували рецепт, який завжди получається.
Вам знадобиться:
- 2 брикети кисломолочного сиру 5%
- 1 жовток
- цукрова пудра
- сіль до смаку
- ванільний екстракт або ванілін
- 3 ст. л. борошна
- борошно для формування сирників
Як готувати
- Сир змішати із жовтком.
- Додати цукрову пудру, ваніль, щіпку солі та перебити блендером.
- Додаємо борошно і добре перемішуємо ложкою.
- Присипаємо поверхню столу борошном. Руки теж трохи присипати борошном та сформувати сирники.
- Обсмажити з кожної сторони по 3-4 хвилини.
- Зняти з вогню та залишити під кришкою на 10 хвилини.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Наш матеріал виходить навіть за таких важких умов, і якщо ви хотіли б підтримати нас у цей складний для України час, то будемо вдячні за донати через цей QR-код. Слава Україні! Україна переможе!
Матеріал підготувала Анастасія Березовська