Що може бути кращим, ніж порція пишних свіжоприготовлених сирників на сніданок. Заправити їх можна сметаною, медом та присипати корицею для пікантності.

Ми підготували рецепт, який завжди получається.

Вам знадобиться:

  • 2 брикети кисломолочного сиру 5%
  • 1 жовток
  • цукрова пудра
  • сіль до смаку
  • ванільний екстракт або ванілін
  • 3 ст. л. борошна
  • борошно для формування сирників

Як готувати

  1. Сир змішати із жовтком.
  2. Додати цукрову пудру, ваніль, щіпку солі та перебити блендером.
  3. Додаємо борошно і добре перемішуємо ложкою.
  4. Присипаємо поверхню столу борошном. Руки теж трохи присипати борошном та сформувати сирники.
  5. Обсмажити з кожної сторони по 3-4 хвилини.
  6. Зняти з вогню та залишити під кришкою на 10 хвилини.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Яна Рецепти 🇺🇦 (@gordynovskaya)

Наш матеріал виходить навіть за таких важких умов, і якщо ви хотіли б підтримати нас у цей складний для України час, то будемо вдячні за донати через цей QR-код. Слава Україні! Україна переможе!

Матеріал підготувала Анастасія Березовська